Den Bette Skole

Foredrag om ASK YGDRASIL

Den Bette Skole

Årets første foredrag i Den Bette Skole i Skelund finder sted mandag d. 9.1.

Foredraget om ASK YGDRASIL holdes af Jens Frydendal. Han siger om sig selv, at han er ”træmand” d.v.s. tidligere skovfoged og naturvejleder.

Om sit foredrag siger han bl.a.: I begyndelsen var der et træ. Der var ikke andet, men til gengæld var det et helt ubegribeligt stort træ. Alt levende i hele verden var inde i kronen af træet. Vi følger livet i Asgård med guder og jætter lige til Fimbulvinteren og Ragnarok – og hvad skete der så bagefter? Bare vent og se! Det hele hænger sammen i den sidste ende.

Historierne fra den nordiske mytologi er en vigtig del af den danske kulturarv, og den har godt af at blive nyfortolket med jævne mellemrum. Det er nærmest et slags eventyr, som man kan blive klog af at tænke på. (foredraget har intet med asatro at gøre).

Foredraget begynder kl. 15. pris incl. Kaffe kr. 80.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *