LOF er kommunens største aftenskole, eller rettere fritidsskole idet mange kurser gennemføres i dagtimer og i weekends. Det korrekte navn er LOF Mariagerfjord/Rebild og de ca. 200 holdtilbud der udbydes hvert år styres fra Skelund!

Undertegnede er Skoleleder for LOF og bor Teglbakkevej 42 eller, som mange kalder den; ”Jordbær Aages ejendom”, hvorfra jeg også driver mit firma Jatimé Økonomi- og virksomhedssupport, samt Virksomhedscenter Øst, som jeg har sammen med Jess Laursen.

LOF har en historik med Skelund, hvor et tilbagekik på de sidste 5 år fortæller, at der har været 2 madlavningshold i gang, aerobic/step, engelsk, fransk, mavedans, pilates, foredrag og senest litteraturkreds. I flere sæson´er havde vi også tilbuddet om en arbejdsweekend på Vestervanggaard, hvor emnerne var Stenhugning, Pileflet, Svejsning til husbehov og Motorsavskunst.

Udover kurser til borgerne er LOF arrangør af foredrag og ture, og listen over det vi har gennemført er alenlang, men en teaser kunne være operatur til København, bustur til Tofte Skov, debatarrangement med kriminel person m.v.

På vor hjemmeside lof.dk/mariagerfjord vil du til enhver tid se en opdateret liste over tilbuddene, både her i Skelund og i kommunen i øvrigt.

Kontakt mig på mobil 2447 9969 eller mail mariagerfjord@lof.dk. Du er også altid velkommen til at kigge ind på T42 hvis du har spørgsmål, ideer til kurser og foredrag i Skelund eller vil høre om programmet.

Jan Vestergaard, Skoleleder LOF Mariagerfjord/Rebild