Foredrag i Den Bette Skole vinter/forår 2020

Foredrag i Den Bette Skole i Skelund vinter/forår 2020
Seniorhøj skolen mandage kl. 15.00 – 17.00
HUSK HUSK DET ER HVER ANDEN MANDAG

Første gang d. 6.1 med historiker Jakob Tøtrup Kærsgaard

Se flyer for mere info(klik for stor)

One comment

 1. Til Den bette skole.

  Jeg var super glad for at måtte fortælle om H.C Andersen i Den bette skole og vil høre, om vi kunne finde en ny dato til det aflyste foredrag om danske slotte og herregårde, der var annonceret i marts måned? Jeg vedsender en opdateret beskrivelse af foredraget.

  Mange hilsner fra Niels

  Aftenlandet.

  Danmarkshistorier fra tidlig middelalder til 1919 fortalt via arkitektur, interiør og personalhistorier fra danske slotte, herregårde og kirker.

  Jeg har en passion for danske slotte og herregårde. Mange af bygningerne og herregårdslandskaberne er for mig tidslommer, der emmer af gode historier og magi. Bygningerne er en meget synlig og konkret del af mange hundrede års Danmarkshistorie. Rundt omkring i landet indgår oprindelige hovedbygninger (stenhuse) fra 1400-tallet i nyere, større herregårdsanlæg. Disse gotiske levninger rummer væsentlige fortællinger fra Danmarkshistorien og indeholder sammen med anlæg fra renæssancen, barokken, klassicismen mm vigtige og interessante historier om Danmark. Aftenlandet er en fortælling om danske herregårde, kirker, arkitekter, arkitektur, Danmarkshistorier, sagn og skrøner.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *