Den Bette Skole

Ord og toner i fugleperspektiv

Det er forår – i hvert fald næsten. Så er det på sin plads at sætte fuglesang på dagsordenen. Seniorklubben/Eftermiddagshøjskolen har derfor inviteret 3 personer, som har sammensat et spændende program om Ord og toner i fugleperspektiv.

Birte Aarup er kirkesanger ved Vestervig og Agger kirker og meget interesseret i sang og poesi. Hun har derfor ansvaret for at finde relevante tekster til foredraget.

Hans Henrik Larsen er organist ved Vestervig, Agger og Hurup kirker og har stor viden om og interesse for musik. Han har kastet sin kærlighed på fuglesangen og er begyndt at optage deres sang. Han har også kameraet med, når han er ude og leverer derfor både lyd og billeder til foredraget.

Endelig er der Elly Hansen, som er kirketjener ved Hurup kirke. Hun bruger al sin fritid på at fotografere fugle og leverer derfor mange af billederne til foredraget. Hun er samtidig den, der styrer den tekniske afvikling af diasshowet.

Foredraget er bygget op som en vekselvirkning mellem fakta om fuglene, præsentation af deres sang og sange og digte. Deltagerne inviteres til at synge med på sange om fugle.

Vi glæder os til at opleve dette trekløver. Alle er som altid velkommen til at lægge vejen forbi Den Bette Skole i Skelund den 27.03. kl. 15-17

Christel Fritz-Jensen
Foredragsgruppen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *