Kom og hør Niels Holck fortælle om Fjodor Dostojevskij

Kom og hør Niels Holck fortælle om Fjodor Dostojevskij mandag den 4. april kl. 15 – 17
Han er russisk forfatter og levede i Rusland i 1800-tallet. Han var uddannet officer, men begyndte at skrive. Han blev anklaget af zarens hemmelige politi og blev dømt til sibirisk tugthus. Han vendte tilbage, fortsatte sit skriveri og blev en af verdens største forfattere. Han var et dybt religiøs meneske. Hans eget liv var så dramatisk, lidenskabeligt og fyldt med voldsomme begivenheder og stærke kærlighedsforhold, at man har svært med at få vejret! I forbindelse med foredraget vil der blive vist billeder. Ligesom hans berømte bog “Forbrydelse og Straf” vil blive gennemgået i store træk.

Pris incl. kaffe og brød 80,- kroner. Alle er velkomne.
Arr. Seniorklubben Den bette Skole Skelund

fjodor-dostojevski

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *