Skelunds ”Bette Skole” får nyt tag.

Redaktionen har modtaget fra Peter Muhl :

betteskole

I sensommeren, henover nogle weekender, og – nå ja, også nogle eftermiddage/aftner, har Skelunds ”Universitet” fået skiftet sit tag. Det tag der lå der, var blevet skiftet i 80` erne, og kvaliteten af de tagprodukter der dengang solgtes, led under at det var de første generationer hvor man ikke måtte bruge asbest.

Ved en inspektion i foråret, da rygningerne skulle skiftes, konstaterede man at taget var ”pivmørt” og at et nyt var påkrævet.  Nu var gode råd dyre, for rent økonomisk ville det blive noget af en bet for Skelund Landsbyforening. Heldigvis kunne landdistriktsrådet se nogle perspektiver, og gennem deres pulje til energirenoveringer fik Skelund Landsbyforening 50.000 kr. Det vil vi gerne sige mange tak for.

Vi vil også gerne sige mange tak til Torben fra TNC-byg, et lokalt tømrerfirma, for uden Torben som tovholder ville mange ting have set helt anderledes ud.

Arbejdet med at lægge taget op er udført af frivillige, og i fredags, da juleøllet blev frigivet, var vi alle inviteret i Midtpunkt hvor landsbyforeningen gav en omgang, – og lidt til. På billedet herunder ser du holdet af frivillige ved projektet, – jeg er ikke sikker, men jeg tror alle er med. Skelund Landsbyforening vil endnu engang sige mange tak for veludført arbejde.

frivillige

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *