Foredragsrække i Den bette Skole Skelund

Ny foredragsrække eftermiddagshøjskole “Den bette Skole” Elkærvej 2, Skelund.
Kom og hør Troels Kold
mandag d. 16. januar kl. 15 – 17. Danske komponister i højromantikken – Weyse og Rung.
mandag d. 13. februar kl. 15 – 17 Danske komponister i højromantikken – Heise og Lange-Müller
mandag d. 5. marts kl. 15 – 17 Danske komponister i højromantikken – Niels W.Gade m.flere.
pris pr. gang inkl. kaffe/brød kr. 70

Hos Seniorgruppen i Skelund : Ny foredragsrække med Troels Kold. Vi holder 3 foredrag, der omhandler den danske romantiske epoke i musikken – fra starten af 1800 tallet og det følgende trekvarte århundrede. En tid kunsten og kulturen blomstrede i takt med den økonomiske krise, og hvor de største danske kunstnere skabte store og udødelige værker i takt med, at landet blev mindre og mindre og derved skabte en ny og stærk dansk identitet. Foredragene vil blive en kombination af fællessang og afspilning af de pågældende komponisters symfoniske, dramatiske og kammermusikalske værker.
Det første foredrag er om den musikalske guldalders fader, C.E.F. Weyse på programmet, med afstikkere til Henrik Rung. I andet foredrag skal man lytte til og synge sange af romance-mestrene Peter Heise og P.E. Lange-Müller. Og 3. foredrag sidst – men ikke mindst – runder vi af med højromantikkens mester og centrale skikkelse, Niels W. Gade.

Seniorklubben, “Den bette Skole” i Skelund
Elsa Zætteberg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *