Kalkmalerier og gotisk kirkekunst

Eftermiddagshøjskole begynder mandag 10. januar fra kl. 15 – 17 i Den bette skole Elkærvej 2, Skelund

Kom og hør lektor P.C. Overgaard fortælle om: kalkmalerier og gotisk kirkekunst.Vi vil se eksempler på romanske kalkmalerier med et af de fornemste eksempler fra Råsted kirke lidt nord for Randers. Centrale begivenheder i frelseshistorien fremstilles i en repræsentativ monumentalitet. Modsætningen hertil er senmiddelalderens gotiske kalkmalerier, der f. eks. skildrer dommedag i voldsomme scenerier som Hyllested Kirke nord for Ebeltoft

Pris 70 kroner inkl. kaffe & brød
Alle er velkomne.

Arr.: Senior/omsorgsklubben i Skelund,
i samarbejde med Folkeuniversitetet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *