Eftermiddagshøjskole 1. november

Eftermiddagshøjskole Den bette Skole Elkærvej 2 Skelund.

Eftermiddagshøjskole i Den Bette Skole, Skelund tager denne gang hul på foredrag om de nationale parker i Danmark mandag den 1. og 8. november klokken 15-17. Foredragsholder bliver geograf Helle Schouborg Jensen, der underviser i naturgeografi på Hasseris Gymnasium.

De danske nationalparker har været længe undervejs. Nationalparkerne Thy og Mols Bjerge blev indviet i henholdsvis 2008 og 2009, mens Vadehavet, Skjern Å og Kongernes Nordsjælland forventes indviet i de kommende år. Men hvad er en dansk Nationalpark, og hvorfor har der været så meget debat om dem?

Foredraget den 1. november handler om baggrunden for oprettelsen af nationalparker i Danmark, hvordan en nationalpark bliver til samt kriterierne for udvælgelsen af de udpegede danske nationalparker.

Pris inkl. kaffe og brød kroner 70,-

Seniorklubben “Den bette Skole”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *