Endnu en ny forretning i Skelund

[singlepic id=60 w=320 h=240 float=left]Det er ved at blive en vane med hensyn til meddelelser fra Skelund, hvor budskabet er, at Skelund atter går mod strømmen.

Indenfor det sidste år har nye forretninger som Kræmmerbiksen, Virksomhedscenter Øst, VærumZeidler Projektværksted og Det Gamle Bageri set dagens lys i Skelund og da SPAR Skelund sidste år blev sat til salg, gik der ikke lang tid før der var fundet en ny købmand, således at Skelund fortsat har sin egen lokale dagligvareforretning.

Og i rækken af nye forretninger i Skelund er HH Gulvrådgivning v/Hans Jørgen Hansen sidste skud på stammen!

Hans startede sidste år ved samme tid som selvstændig konsulent udi gulvrådgivning og med privatadressen som base. Den faglige ballast for at springe ud som selvstændig var mange års ansættelse som teknisk chef hos Trip Trap og Johan Olsen, og dette første år er gået så godt, at Hans nu har mod på at etablere sig som distributør af de kendte overfladeprodukter fra Trip Trap til det professionelle marked i Midt- og Nordjylland, med lageradresse på Teglbakkevej 16 i Skelund.

Fejringen af 1 års dagen som selvstændig samt indvielsen af de nye lokaler sker fredag den 26. februar mellem kl. 14 og 17, og naturligvis har Hans sørget for lækkerier i både fast og flydende form til de mange, der kigger forbi.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *