Nyt firma i Skelund – HH gulvrådgivning

Hans Jørgen Hansen som bor med Helle på Doktorstien i Skelund,  har startet nyt firma i Skelund som hedder HH Gulvrådgivningen. Det nye firma er startet her 1. jan 2009 med speciale i trægulve og overfladebehandling af samme.

H H gulvrådgivningen ( www.gulvraadgivning.dk ) med Hans Jørgen ved roret er et nyt firma, men med mange års erfaring i samme branche. Hans Jørgen vil og kan rådgive med opstart og tilsyn af projekter inden for trægulve, besigtigelse af reklamationer, udarbejdelse af monteringsanvisninger, udarbejdelse af specifikke pleje- og vedligeholdelsesvejledninger, der målrette slutbrugeren og lave målrettet uddannelse af personale inden for gulvlægning med speciale i trægulve og overfladebehandlinger.

H H Gulvrådgivningen er konsulentbaseret og der kan tegnes abonnement på forskellige vejledninger. Så som: Monteringsopgaver, reparation i forbindelse med reklamationer, overfladebehandlinger og medvirke ved større monteringsopgaver.

H H gulvrådgivning er landsdækkende og Hans Jørgen har igennem de sidste mange år været rundt på mange forskellige mindre, store og mellemstore byggepladser i hele Danmark , men Hans Jørgen har nu ønsket at blive selvstændig inden for samme branche.

Hele Skelund byder HH gulvrådgivningen velkommen, og held og lykke i fremtiden.

Med venlig hilsen
Jess V. Laursen
Skelund Landsbyforening

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *