Sangens aften, julemarked og julepynt

Nu er det snart jul igen, og de 3 foreninger i Skelund træder sammen og holder julemarked for 20 gang i Skelund/Veddum Hallen. De 3 foreninger er: Skelund/Veddum husmoderforening, Skelund lokalhistorisk forening og Skelund Landsbyforening og de er parate ved dette julemarked hvor der snart er udsolgt af stande. Kontakt evt. Inger Sleiborg som er formand for julemarkedet.

Dagen før julmarkedet bliver årets juletræ, som John og Inger Sleiborg har sponsoreret igen i år, sat op ved Spar Skelund. De mange hjemmelavede juletræer som Smeden i Skelund har lavet, kommer op i lysmasterne igennem Skelund Hovedgade. Jow, så er der jul i den bette by.

Skelund Landsbyforening vil hermed meget gerne appelere til alle borgere i hele Skelund om at deltage aktivt i udsmykning af byen. Det er meget simpelt for det kræver blot at I laver jeres egen personlige juleudsmykning ved jeres hus. Måske kan det blive til en konkurrence om at lave den “vildeste” udsmykning i Skelund.

Men inden julemarkedet er der Sangens aften som bliver afholdt på fredag rundt i hele byen, lige fra Skelund Midtpunkt, Skelund skole, Skelund Hallen, Skelund Kirke hvor arr er: fælles spisning, lokalt samba orkester v/Erik Guldbæk, gospel i Skelund Kirke og derefter vil Hadsund Skoleorkester danne fortrop fra kirken til Skelund Midtpunkt. Hvor der er frigivelse af årets julebryg samt der er opstillet en pølsevogn… Kan du sige nej til det hva`?

HUSK Tilmelding ved Sleiborg, Conny´s blomster eller Spar Skelund.

Pris for denne aften med mad i Skolen + underholdning flere steder er KUN kr. 60,- og børn kun kr. 30,-
Så nu er det med at komme ud og være med – HUSK at ta´din nabo med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *