Forårskoncert med trio ardente i Skelund kirke

Sæt allerede nu kryds på tirsdag den 19. marts 2024 kl. 20.00, for her spiller Trio Ardente forårskoncert i Skelund kirke. Den fyrige trio består af Margrethe Smedegaard, sopran, Kasia Bis, violin og Natasha Kutsko Jensen, klaver.

’Ardente’ er italiensk og betyder fyrigt og glødende. Og det er netop, hvad det bliver, når de tre konservatorieuddannede musikere spiller og synger sammen.

Til koncerten i Skelund kirke vil man blandt andet kunne høre temaet fra Schindler’s Liste og Du sollst der Kaiser meiner Seele sein – fra operetten Der Favorit – i et forårsprogram, som på alle måder bebuder lys, håb og glæde.

Koncerten er gratis, og alle er velkomne

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *