Sang i Salen

Mandag d. 4. december kl. 19.30 bliver der  i “Salen” i Veddum mulighed for at synge med på alle de kendte julesange og -salmer. Sidste år var første gang at Mariagerfjord Kulturskole bød til fællessang i Kulturhuset Veddum Sal, Veddum Hovedgade 3 – og sikke en succes! Mange havde den mørke decemberaften fundet frem til “Salens” varme, og der blev sunget af karsken bælg godt hjulpet på vej af Claus, Nana og Gritt som styrede slagets gang. Sangene blev akkompagneret i et leje, så alle kunne synge med.

Heldigvis har Mariagerfjord Kulturskole igen tilbudt at sætte folk fra fjern og nær i julestemning med det lille orkester og den dygtige forsanger. Ligesom sidste år vil der blive en pause, hvor man kan drikke kaffe og nyde Anettes fantastiske kringle.

Hele arrangementet er arrangeret af Veddum Landsbylaug, det er gratis, det er for alle aldersklasser og aftenen slutter kl. 21.00, så man kan komme hjem i seng i ordentlig tid.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *