Festlig og nostalgisk høstgudstjeneste og høstfest ved Havnø mølle

Foto: Manon Lüttichau Blou

Søndag den 17. september kl. 10.00 rykker vi gudstjenesten ud i det fri og holder høstgudstjeneste ved den smukke Havnø mølle. Omgivelserne sætter en stemningsfuld ramme om gudstjenesten, der fyldes af klassisk folke- og spillemandsmusik leveret af Else Schmidt m.fl. fra Rebildspillemændene, og vi skal selvfølgelig synge høstens kendte sange og salmer.

Gudstjenesten foregår et stort telt ved siden af møllen, og der vil være plads til alle.

Efter gudstjenesten sættes møllen i gang, hvis vejrforholdene passer til det, og så kan børn og barnlige sjæle male deres eget mel på små håndkværne og efterfølgende bage pandekager over bål. Man kan også få en tur med Anders’ hestevogn.

I teltet kan der købes sodavand, kaffe og te, og hvis man er sulten, kan der også købes suppe med brød.

Dagens program er sammensat af Havnø Mølles Venner, Møllehistorisk Samling og Visborg og Skelund menighedsråd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *