Skovmesse i Veddum byskov

Søndag 3. september kl. 19

Det er en årlig tradition at holde skovmesse i byskoven på Bakkegårdsvej i Veddum. Sognepræst Anne Bundgaard holder præstetale og sørger for, at vi får sunget et par velkendte salmer, som bliver ledsaget af spillemandsmusik, og gudstjenesten vil være af en sådan længde, at børn og barnlige sjæle også kan være med.

Alle er velkomne til at slå sig ned ved bord-bænke-sættene eller på medbragte tæpper eller havestole. Efter gudstjenesten hygger vi os med kaffe og masser af kage. HUSK selv at medbringe kaffe eller hvad I ellers drikker – samt kop, tallerken og teske. Menighedsråd ogLandsbylaug sørger for kage.

Menighedsrådet og Landsbylauget står for arrangementet i fællesskab, og FDF Skelund-Veddum medvirker også. Vi håber, at der som sædvanligt kommer rigtig mange, både fra Skelund og Veddum, til denne sensommerlige skovmesse.

Skulle vi være så uheldige, at det regner, giver vi besked om aflysning på kirkens FaceBook.

Skelund menighedsråd og Veddum landsbylaug

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *