Premium Sponsorer

Skelund IF er stolte over at kunne præsentere et nyt initiativ i klubben: Premium Sponsorer.

At blive Premium Sponsor er en eksklusiv mulighed til alle erhvervsdrivende for at støtte din lokale fodboldklub, Skelund IF. Som Premium Sponsor vil I blive inviteret med på 1-2 årlige arrangementer arrangeret af Skelund IF’s bestyrelse, hvor repræsentanter fra alle Premium Sponsorer og bestyrelsen har mulighed for at deltage. Målet med arrangementerne er at styrke det lokale erhvervsfællesskab på tværs af professionerne gennem hyggelige oplevelser, samtidig med at I støtter Skelund IF.

Som Premium Sponser vil man også blive repræsenteret på Skelund IF Premium Sponsor tavle, som er at finde centralt på Skelund Stadion, så alle grøn-hvide fodboldfans kan blive bekendte med jeres firma og erhverv. Skelund IF er stolte over allerede at kunne præsentere den første Premium Sponsor: Toyota Hadsund.
Der skal lyde en stor tak til Toyota Hadsund fra hele Skelund IF for den store støtte, og vi glæder os til nogle hyggelige arrangementer. Og husk som altid at handle lokalt og støtte vores sponsorer – det betaler sig nemlig, og de støtter os.

Vil du vide mere om, hvordan du kan blive Premium Sponsor, og hvad det indebærer, så kontakt formand for Skelund IF Søren Engelhard på: 40729719

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *