Kristi himmelfarts ferien i SIF

Kristi himmelfarts ferien byder på kamp for 3 af de grønne Skelund hold.

Først er det serie 3, der skal i aktion torsdag d. 18/5 Kl. 13:00, hvor Bælum IF gæster Skelund stadion. Det er en smule afbudsramt Skelund hold, så der er ekstra brug for 12. manden på hjemmebanelægterne til at støtte drengene i kampen om 3 vigtige point – fuldt fremmøde på Skelund stadion

Lørdag d. 20/5 er der også hjemmekamp på Skelund stadion. Her er det drengene fra serie 5.1, der tager imod Skørping IF. En sejr til Skelund betyder, at serie 5.1 bibeholder deres første plads i puljen og drømmen om oprykning, så kom og støt drengene.

Sidst, men ikke mindst, skal Skelund damerne mandag d. 22/5 i aktion på udebane. De tager turen til Mou stadion, hvor de spiller mod hjemmeholdet fra Mou Kl. 19:15. Vi håber, at I vil tage udebaneturen sammen med tøserne og støtte dem fra lægterne.

Vi ses til en fed fodboldferie.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *