Lokalbragsweekend på Skelund stadion

Weekenden i uge 19 byder på 2 lokalbrag på Skelund stadion.

Fredag d. 12/5 Kl. 19 møder Skelund serie 3 Als Viking i et lokalbrag, der er sæsonens vigtigste hjemmebanekamp. Begge hold ligger med 7 point hver i serie 3-puljen, og de 3 point vil betyde, at begge hold kan tage springet over nedrykningsstregen. I den forbindelse tænder Skelund IF op for grillen og håber på at se et fyldt stadion, der er klar på at støtte drengene i det vigtige opgør.

Dagen efter, lørdag d. 13/5 Kl. 13, er der endnu et lokalbrag på Skelund stadion. Denne gang er det Skelund serie 5.2, der tager imod nabobyen Veddum IF i opgøret, der går under navnet “serie 5’s El Classico”. Vi håber på at se en masse tilskuere på stadion klar til at støtte drengene i den vigtige kamp om håneretten.

Vi ses til en rigtig fed fodboldweekend på Skelund stadion.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *