Weekendens program i SIF

Alle hold skal i aktion for Skelund IF i weekenden.

Lørdag d. 29/4 er der dobbelt program på Skelund stadion. Først er det serie 3, der Kl. 13 tager imod Mou IF. Serie 3 har efter en sejr i sidste weekend muligheden for at tage et stort skridt mod den sjove ende af tabellen med en sejr, så kom og støt drengene! Derefter spiller serie 5.2 Kl. 15, hvor modstanderen hedder Doense/Vebbestrup. Serie 5.2 jagter sæsonens første point – kom og støt drengene i jagten. Der er altså kridtet op til en rigtig fodboldlørdag på Skelund stadion, hvor der selvfølgelig er åben i kiosken med salg af både vådt og tørt.

Dagen efter, søndag d. 30/4, tager serie 5.1 turen til nabobyen Veddum, hvor der Kl. 13 er dømt El Classico. Med en sejr kan serie 5.1 sikre sig en plads i oprykningsspillet og samtidig er håneretten på spil, så vi håber på at se en masse udebanefans.

“Weekenden” afsluttes mandag, hvor Skelund damesenior skal i aktion. Det skal de på hjemmebane i Skelund Kl. 19, hvor Aalborg Chang gæster. Kom og støt damerne i kampen om de 3 point.

Skelund IF glæder sig til en dejlig fodboldweekend.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *