Weekendens program i SIF

Weekenden byder på alle herreholdene i aktion.

Allerede i aften, torsdag d. 20/4 Kl. 19, skal serie 5.1 i aktion på Skelund stadion i et serie 5 topopgør mod Hadsund – nummer 1 mod nummer 2 – derfor håber vi på, at folk vil lægge smut forbi Skelund stadion og støtte drengene i kampen om førstepladsen.

Lørdag d. 22/4 skal serie 5.2 i aktion på Valsgård stadion, hvor de skal jagte sæsonens første sejr i en spændende bundgyser – kom og støt drengene til en udebanesejr.
Weekenden afsluttes af serie 3, der tager turen til Klarup, hvor de Kl. 15 skal møde RKG i en afgørende kamp for resten af sæsonens forløb. Vi håber derfor på at se en masse grønne tilhængere på udebanelægterne.

Vi ses til en masse fodbold

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *