Weekendens program i SIF

Kommende (forlængede) weekend byder på program for tre af Skelund IF holdene.
Serie 5.2 skal fredag d. 14/7 i aktion, hvor de tager turen til Rosendal Kl. 19. Her skal drengene se, om de kan skaffe sig sæsonens første point. Så tag udebaneturen og start weekenden med et spændende serieopgør.

Mandag er der to hold i aktion. Serie 5.1 tager turen til Visborg Kl. 18:30, hvor de skal se, om de kan fortsætte deres flotte stime. Med en sejr har serie 5.1 9 point ud af 9 mulige.
På hjemmebane er det klubbens damesenior hold, der skal i aktion. De tager Kl. 19 imod Astrup IF. Der vil selvfølgelig som altid være åbent i kiosken, så kom og støt tøserne i deres første turneringskamp.

Vi ses på stadion

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *