Påske program på Skelund stadion

Så er der hjemmebaneprogram i påsken på Skelund stadion.

Torsdag d. 6/4 er der dobbelt hjemmebaneprogram. Først tager serie 3 Kl. 13 imod LKB/Gistrup i en kamp om 3 vigtige point, der kan sætte kursen for holdene i serie 3. Herefter tager serie 5.2 Kl. 15 imod Assens IF. Der er åbent i kiosken, så der kan købes både mad og drikke. Vi håber på at se en masse tilskuere på stadion til at støtte begge hold til 3 point.

Næste kamp er herefter mandag d. 10/4, hvor serie 5.1 skal i aktion på Skelund stadion. Her er det Dannebrog Astrup, der gæster stadion som modstandere. Vi håber ligeså på, at en masse tilskuere vil støtte hjemmebaneholdet til 3 point.

Vi glæder os til en god fodbolduge og ønsker god påske til jer alle 💚

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *