Sæsonstart 2023 i SIF

 

Lørdag d. 25/3 byder på den længe ventede sæsonstart 2023 for Skelunds førstehold.
Først spiller serie 5.1 dog deres sidste træningskamp. Det gør de kl. 11:00 på Valsgård stadion, hvilket betyder, at du som tilskuer lige akkurat kan nå at tage turen og støtte drengene i de afgørende forberedelser til forårets serie 5 sæson, inden at du skal vende snuden mod Als stadion.

Serie 3 åbner nemlig sæsonen efter oprykningen med et lokalbrag mod Als Viking Kl. 13:00 på Als stadion. Drengene har brug for bedst mulige støtte, så de kan komme fra sæsonstart på bedst mulig vis, og der er som altid gang i den på tilskuerpladserne til lokalbraget, så vi håber på fuld støtte og højt humør fra udebanelægterne.

Vi ses til en fed fodboldlørdag

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *