Støttekoncert til fordel for Sankt-Niklas børnehjemmet

Støttekoncert til fordel for Sankt-Niklas børnehjemmet/skole for psykisk udviklingshæmmede børn i Lviv søndag d. 22-01-2023 kl. 14 i Skelund kirke.

På børnehjemmet er der normalt 100 børn, på grund af krigen er der en del flere børn, flygtet fra krigen i det østlige Ukraine. Børnehjemmet har fået støtte fra USA og nogle europæiske lande, men et bidrag fra Danmark vil være særdeles kærkommen. 3-4 Ukrainere, 1 herboende og 3 nyligt flygtet, synger og giver en anderledes, men smuk oplevelse.

Billetpris er 150 kr, som går ubeskåret til børnehjemmet, send en mail, SMS eller ring til Poul, pdj@dlgmail.dk, mobil 40865393, om hvor mange der kommer og hvor mange billetter (evt. beløb) i ønsker at købe, derefter betales til kirkens-Mobilpay 54683, senest d. 18-01, skriv ” Støttekoncert” i kommentarfeltet, der kan også betales kontant ved kirken. Det er naturligvis mulig at købe billetter, selv om man er forhindret i at deltage i koncerten denne dag. Sangere optræder uden beregning.

HÅBER PÅ JERES STØTTE, FOR BØRNENES SKYLD, OG FÅ EN GOD OPLEVELSE SAMTIDIG.
Skelund menighedsråd

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *