Skelund IF Motionsløb 2022

Skelund IF vil gerne invitere til motionsløb søndag d. 11. september fra Kl. 14 til 16.
Løbet bliver afholdt fra Skelund/Veddum hallen af, og der er mulighed for at cykle, løbe eller gå penge ind til klubben. Sponsorsedler til løbet kan afhentes hos Skelund Nærkøb (Stationsvej 1). Eller downloades herunder, så du selv kan printe.

Der vil blive trukket lod mellem deltagere, der har cyklet/løbet/gået over 200 kroner ind, om præmier for over 7000 kroner. Præmierne er sponseret Sportigan Hadsund og Fri Bikeshop Hadsund. Skelund IF vil gerne sige tak for sponsoratet og opfordrer til at handle lokalt og støtte vores sponsorer – de støtter os.

I anledning af løbet vil der blive tændt op i grillen og være åbent i kiosken, så man kan få sig en bid mad og en kold, når man holder pause fra turen. Vi glæder os til at se en masse til en hyggelig eftermiddag i klubbens og motionens ånd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *