Dobbelt program på Skelund stadion

Lørdag d. 27/8 er der dobbelt program på Skelund stadion.

Kl. 13:00 begynder programmet med det klassiske lokalbrag, når Skelund serie 4 tager imod nabobyen, Veddum. Drengene fra serie 4 skal forsøge at fortsætte deres gode stime mod lokalrivalerne, men alt kan ske, når der spilles derby, og der er lagt op til en god kamp. Vi håber på at se en masse folk på lægterne – både hjemme og ude – til et rigtig godt lokalopgør 💚

Kl. 15:30 fortsætter programmet, hvor Skelund IF damer tager imod Doense/Vebbestrup IF. Dameholdet udvikler sig stille og roligt for hver kamp, de spiller, og vi håber på, at alle vil forsætte den gode opbakning, som der har været til holdet.

Der vil som altid være åbent i kiosken hele dagen, så man kan nyde både koldt og varmt på stadion.

Er man forhindret i at komme til Skelund, så er der alligevel håb for, at man kan nyde lidt lokalbold. Skelund IF serie 5.1 tager nemlig turen til Astrup stadion Kl. 13:30, hvor de håber på at kunne fortsætte deres fine stime.

Vi ses på stadion ⚽️⚽️⚽️

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *