Folkemusik og øl i Skelund kirke

Koncert med Fjordfolk søndag 11. september kl. 19
Kom i Skelund kirke og oplev skotsk/irsk folkemusik med det nordjyske band Fjordfolk. Nyd et glas mørk fadøl fra Hancock mens I sidder på kirkebænkene og synger med på de gamle, kendte klassikere.
De fem herrer i Fjordfolk spiller energiske fortolkninger af såvel kendte som mindre kendte folkesange fra blandt andet Irland, Skotland og Amerika.
Fjordfolk har udgivet flere CD´er bl.a. ”Good men gone Irish” og ”No cure still Irish”. Begge CD´ere er med alle de største traditionelle irske, skotske og amerikanske sange, som alle kender og elsker. Disse sange er en stor del af det repertoire, som Fjordfolk med stor succes optræder med og har gjort det gennem de sidste mange år. Det bliver rigtig hyggeligt!

Koncerten er en velgørenhedskoncert, og indtægten, 100 kr. pr. deltager, går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp og Kirkens Korshær.
Send blot en mail til [email protected] med hvor mange, I kommer. Når I får OK-svar, kan I indbetale 100 kr/person til MobilePay 54683.
Ved indgangen vises kvitteringen på telefonen og I får gratis et glas fadøl eller en vand med ind. Døren åbnes kl. 18.30.
Arrangør: Skelund Kirkes menighedsråd

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *