Hektisk uge 33 for Skelund IF

Skelund IF går en hektisk uge i møde, hvor alle klubbens hold skal i aktion – nogle endda flere end en gang.

Allerede mandag d. 15/8 Kl. 19 er der gang i lokalfodbolden, da Skelund IF’s dameseniorhold spiller deres første turneringskamp mod ASV. Damerne er både spændte og klar på deres turneringsdebut, og de håber på at se en masse folk på lægterne, så de kan komme godt fra start. Der vil som altid være åbent i kiosken, så man kan få sin aftensmad på stadion og en lille kold dertil.

Ugens hektiske program fortsætter allerede dagen efter, tirsdag d. 16/8 Kl. 18:30, hvor drengene fra serie 4 gæster Als stadion i noget af et lokalbrag. Begge hold har indtil videre vundet deres kampe i rækken, så der er lagt op til et spændende opgør. Skelund IF håber på at se en masse folk på udebanelægterne, så serie 4 kan fortsætte deres gode stime og slå lokalrivalerne fra Als.

Dameseniorerne nøjes ikke bare med en, men hele to kampe i deres turneringsdebutuge. Fredag d. 19/8 skal de igen i aktion på Skelund stadion Kl. 18. Her hedder modstanderen FSI, og damerne håber igen på den bedste støtte og tilslutning fra lægterne, så de kan få den bedst mulige uge og begyndelse på turneringen. Kiosken er som altid åben.

Lørdag d. 20/8 er der endnu engang dømt lokalbold Kl. 15, hvor det er Skelund serie 5.1, der skal i aktion. Her tager de imod Vive IF. Der er altid god stemning og fodbold, når Vive kommer på besøg, og der derfor er lagt op til endnu et klassisk lokalopgør. Der vil selvfølgelig være åbent i kiosken hele dagen også.

Ugen sluttes af søndag d. 21/8 på Skelund stadion, hvor Skelund serie 4 atter skal i aktion. Her tager drengene imod Bælum/Solbjerg IF. Igen håber vi på, at folk vil komme og støtte drengene, så de kan fortsætte deres gode stime. Også søndag vil kiosken være åben.

Der er lagt op til en hektisk, men hyggelig uge med masser af lokalbold – Vi glæder os til at se jer alle på Skelund stadion.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *