Sponsorat af fadøl

Skelund idrætsuge er nu officielt skudt i gang – ligeså er salget af de kolde fadøl, og de mange første er allerede blevet drukket.

Idrætsuge og fadøl går hånd i hånd, og der er ikke noget som en kold kande fadøl på det grønne græstæppe efter en hårdt kæmpet fodboldkamp eller en fadøl til de mange spil rafling og historier i det gode selskab i teltet.

Som nyt initiativ har Skelund IF oprettet muligheden for, at firmaer og/eller privat personer kan sponsorere de gyldne dråber og dermed hjælpe til at skubbe endnu mere gang i den fest, der er de lokale idrætsuger.

I går, søndag, var fadøllene, som gæsterne på Skelund stadion til børnedag og fællesspisning drak, blandt andet sponsoreret af Butikcenter Hadsund – Skelund IF takker for sponsoratet.

Vil dit firma eller dig som privat person også sponsorere et anker fadøl? Så kontakt Søren Engelhard på tlf. nummer: 40729719.

Skelund IF vil på forhånd gerne sige tak for sponsoraterne og glæder sig til endnu flere hyggelige dage på stadion i den kommende uge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *