Skelund Tanken

En æra er slut i på Skelund Autoværksted – men ikke helt….

Mekaniker John Slejborg på Skelund Autoværksted lukker værkstedet – men benzinsalget fortsætter.

78-årige John Slejborg har taget en stor beslutning om at lukke sit værksted, efter han sidste år kom til skade med sin akillessene.

– Efter 62 år på arbejdsmarkedet har mine ben og jeg bestemt, at nu er det tid at holde op på værkstedet. Man kan stille sig selv det spørgsmål, når man kommer op i årene, hvornår man vil holde op med at arbejde – og det kan så være udefrakommende ting, der bestemmer det, siger John Slejborg.

Det er en æra, der slutter i Skelund. John Slejborg er selv vokset op på servicestationen, som han har overtaget efter sine forældre og drevet videre med sin hustru, Inger:

– Vi vil gerne sige tak for den tillid, som vores kunder har vist Slejborg-navnet, som har drevet værksted i Skelund siden 1953. Først med mine forældre Tille og Johan Slejborg og fra 1989 med Inger og John Slejborg.

John Slejborg går dog ikke helt på pension. Man kan nemlig stadig tanke benzin på ”Skelund Tanken”. Det er en hjertesag for ham at holde liv i lokalsamfundet.

– Selvom vi har lukket værkstedssiden, forsætter vi med brændstofsalg. Så det stadig er muligt for beboerne i Skelund-Veddum-området at tanke lokalt, siger John Slejborg.

Brændstofsalget fortsætter på kreditkort og mobilepay.

Skelund Tanken

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *