BAZAR SKELUND 10 år som fødevare- og kræmmermarked

November 2011 så Bazar Skelund dagens lys, og Corona pausen skal ikke forhindre os i at markere 10 året for det månedlige fødevare- og kræmmermarked lyder det fra de 2 Bazar ejere Jan Vestergaard og Jess Laursen.

Selv om de månedlige Bazar dage kan virke lidt rutinepræget, er der ikke det vi oplever i praksis. Hver måned er der enten nye stande, eller nye gode tilbud som trækker nye Bazar gæster til, og rigtig mange tager en tur omkring Bazar Baren for at få en sludder, eller de hygger sig med kaffe og kage hos Inner Wheel.

Da vi stadig har et smittetryk at tage hensyn til, har vi dæmpet festlighederne en smule, men gode tilbud og en jul der nærmer sig kan vi alligevel godt byde på.

En af stadeholderne gennem nogle år er Henrik fra Randers, der har over 100 forskellige krydderier med til Bazaren hver gang. Henrik har et stort indendørs kræmmermarked i Randers og fra hylderne har han medbragt en masse juleting, herunder også kalenderlys til kr. 25 hvor man sparer 50%.

Og ingen Bazar uden gode tilbud fra Jensens Frilandsgrise, der atter har deres lækre frankfurtere med forskellige smagsvarianter med og særpris denne dag er kr. 60 pr. pakke. For nogle måneder siden fik vi Møldalsgaard fra Korup med på Bazaren og de har et væld af spændende blomstertilbud, og naturligvis er det oplagt, at Christina denne gang har masser af adventskranse med i forskellige udformninger.

Endelig vil vi også slå et slag for at vi, efter flere års pause, atter har hunde- og kattefoder med på Bazaren, og det er Kathrine Kjærsgaard fra Visborg der forhandler via godtdyrefoder.dk

I dagens anledning har vi lavet enhedsjubilæumspris i Bazar Baren, og du skal således kun af med en flad 5´er uanset om det er en øl, juleøl, vand, sodavand eller glas vin du bestiller, slutter Jan og Jess.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *