Skelund IF i vinterhi…?

Svaret er: nej

I Skelund idrætsforening er sæsonafslutning ikke ens betydende med pause. Vi træner stadigvæk både for mænd og kvinder.

Vi har afsluttet sæsonen som alle andre men derfor kan vi jo godt holde formen lidt ved lige henover vinteren.

Vi skulle egentlig have været færdig med sæsonen d. 30/10 meeen 1. Holdet i serie 3 syntes åbenbart lige at de ville have en kamp mere og var derfor ude i playoff d. 6/11 mod Ulsted. Denne kamp skulle vindes for at blive i serie 3 og den blev vundet med overbevisende sejr på 6-1.
Dette gør at vi i foråret stiller op i serie 3 og med 2 hold i serie 5 da serie 6 er blevet nedlagt på landsplan. Vi har derudover godt gang i at få et damehold op at stå og hvis det fortsætter som i skrivende stund kan vi også mønstre et 7 “mands” damehold til foråret, hvilket vi selvfølgelig håber meget på.

Afslutningsfesten blev holdt d. 30/10 med knap 60 deltagere og var et brag af en fest. Der var god stemning hele aftenen/natten og mange var glade for at uret skulle stilles tilbage så man kunne feste en time mere.

Der blev traditionen tro uddelt pokaler og de blev fordelt således:

Fidusen på 1. Holdet gik til Mikkel Lassen lige foran Nikolai Zeidler.

Fidusen på 2. Holdet gik til Simon Brix lige foran Gustav Busk.

Fidusen på 3. Holdet gik til Henrik Bjerregaard skarpt forfulgt af Malthe Malling.

Topscorer pokalen som er en vandre pokal gik i år til Jeppe Lykke Hansen med Søren Ladefoged lige i hælene.

Årets spiller blev tildelt Nikolai Zeidler og må siges at være meget fortjent. Denne pokal er også en vandre pokal og Nikolajs far står såmænd også på den så lad os se om der kan komme 3 generationer på den med tiden.

Årets tudefjæs gik i år til Gustav Busk for at kan mønstre flere skader en hele klubben til sammen. Det hedder sig dog at alt stammer fra lysken. Han tog imod med et smil på læben men kunne nemt pege på andre som han mente var mere pylrede end ham.

HUMØRSPREDEREN.

Endnu en vandre pokal som Gustav Busk nok hellere ville have modtaget. Den gik i år til Nikolai Zeidler som må siges at sprede rigtig godt humør både på og udenfor banen. Så for 2 gang på samme aften måtte han se sig hyldet af sine klub kammerater.

Årets SIF’er.

Det er et symbol for et kæmpe engagement i klubben. Dette gælder både på men især også udenfor banen. Pokal gik i år til “gammelpot” for sit utrættelige frivillige arbejde i klubben. Han kan kridte, rydde op, lave reparationer af anlægget og meget mere. Derudover er han vores vaskekone. Det er ham som sørger for at kamp tøjet altid er er vasket og pakket til næste kamp.
Til stående applaus blev Johnny Zaar hyldet og det frembragt dug i øjenkrogene, hvilet jo er bevis på stoltheden over at have modtaget titlen.

Der blev også uddelt gavekurv og gavekort til holdledere og trænere fra både klubben og spillerne.

Det blev også aftenen hvor vores træner Hans Peter Rytter gennem 2 år blev hyldet. HP som han hedder i daglig tale har ikke haft de nemmeste 2 år som træner. En mand som ham med så meget fodbold hjerte har haft det rigtig svært med at klubberne har været lukket On/off pga Covid-19 men stor ros til ham for at gøre alt hvad der har været muligt. Vi er selvfølgelig kede af at han vil prøve noget andet end os men ønsker ham alt mulig held og lykke.

Vi vil selvfølgelig bruge vinter pausen til at finde en til at udfylde HPs fodspor.

Vinter “pausen” vil vi prøve med noget nyt i år da vi har tilmeldt et hold til futsal som er indendørs fodbold uden bander kort fortalt.

Det næste arrangement i Skelund if er five a’ side d. 4/12 og det kommer der mere info om.

Slutteligt stor tak til alle spillere, trænere, frivillige og sidst men ikke mindst til klubbens fantastiske heppekor både på hjemme og udebane.
Af klubbens grønne hjerte tak.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *