Den allersidst kamp

Vores 1. Hold skal spille play off lørdag d. 6/11 kl 12.30 på Skelund stadion.

Det blev desværre en kendsgerning i lørdags efter et nederlag i Terndrup. Vi håber derfor at rigtig rigtig mange vil komme og støtte gutterne til kampen om at blive i serie 3. Det er Ulsted som kommer på besøg i Skelund. Ulsted kom nok især på landkortet da de bragede frem på tv med vores nuværende træner Hans Peter Rytter som skulle træne det der dengang hed Nordjyllands dårligste fodboldhold. Det er nok ikke lige det hold vi skal møde men deres serie 4 hold som spiller for at tage plads i serie 3. De plejer at møde talstærkt op på lægterne, så derfor vil vi rigtig gerne se massiv opbakning på vores side.

Så endnu engang mød op på lørdag på Sorgenfri til et brag af en kamp💚⚽️💚

På Skelund Idrætsforening vegne
Søren Engelhard

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *