Hvem vil lege med os?

Hejsa vi er i gang med at starte et dame fodboldhold op i Skelund IF.
Vi vil bare gerne være nogen flere. Vi er op til 10 glade piger/tøser/damer der hygger os sammen hver tirsdag kl. 19.00 så længe vejret tillader det. Vi er måske ikke lige Pernille Harder eller Nadia Nadim men vi hygger os rigtig meget sammen og der er plads til alle. Du/I behøver såmænd ikke være dygtige fodbold spillere nok nærmere tværtimod. Vi vil bare gerne være lidt flere, så hvis man tænker det kunne da være sjovt at prøve så tag fat i en af pigerne på billedet eller kontakt Søren Engelhard og hør nærmere.

Så kom ud af busken og giv det et forsøg.
Vi ses på fodbold banen.

På billedet ses øverst fra venstre: Mette Møller, Sandra Malthe, Cecilie Damborg og Steffi Kronbo Hvid.
Siddende fra venstre: Kathrine Randrup og Kira Rodal Larsen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *