Når hjertet er grønt

Så er sæsonen på vej mod slutningen for Skelund IF.

Klubbens 1 hold har 3 kampe tilbage og med en sejr tirsdag aften kom vi et skridt nærmere at forblive i serie 3 som bestemt er målet med denne sæson. Vi har fået flyttet mange kampe grundet sogne nedlukning tidligere på sæsonen.
Sidste hjemmekamp er på lørdag d. 23/10 kl. 12.00 mod Gug som ligger i toppen af tabellen. Vi håber rigtig mange kommer og støtter op om drengene til endnu en sejr.

Vores 2. og 3. Hold har i weekenden sikret sig oprykning begge hold til serie 5 hvilket jo kun kan give noget af en afslutnings/oprykningsfest i klubhuset d. 30/10. Det er også den dag 1. holdet spiller sidste kamp i Terndrup.

Der er nok mange fodbold eksperter der vil grine højlydt af at Skelund IF jubler over dobbelt oprykning… og ja det var faktisk umuligt ikke at rykke op da Serie 6 bliver nedlagt på landsplan så den laveste nu hedder Serie 5 fra foråret… meeen oprykning er oprykning og det vil vi nu stadig fejre.
En lille by som Skelund som har 3 seniorhold må og skal vi være stolte af og det er vi, MEGET endda. Derudover er vi godt i gang med at stable et damehold på benene. Vi håber på at endnu flere vil spille i Skelund hvor hygge er en meget vigtig faktor.

Engang SIF’er altid SIF’er💚⚽️💚

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *