BAZAR SKELUND kom godt fra start

Efter 1½ års pause startede Bazar Skelund i august atter sit faste månedlige fødevare- og kræmmermarked i Skelund, og Bazar nr. 101 forløb forrygende godt og vi er nu klar igen på lørdag den 18. september mellem 10 og 14.

Der var samme store søgning som før nedlukningen, både fra såvel lokale, fra omegnen og vi mærkede også søgningen fra sommerlandet med de turister der endnu ikke var taget hjem, lyder det fra 2 tilfredse Bazar ejere Jan og Jess.

Bazarens Grønt- frugt- og blomster mand Danny Juul Jensen har været med siden starten i 2011, og trods hans unge alder har Danny besluttet sig for at lukke sin forretning og koncentrere sig om sin politiske karriere. Det er et stort tab for Bazaren og vi skylder Danny stor tak for de mange år og, ikke mindst, hans benarbejde på at motivere kræmmere til at komme til Bazar Skelund.

Men Frugt og grønt skal vi have, så på lørdag kan du møde Tonnys Grøntsager som har samme store udvalg som vi er vant til. Tonny har nogle måske mødt i Skørping, hvor han står med sine varer på deres lørdagsmarkeder, og vi ser frem til et godt samarbejde med Tonny fremadrettet.

Desværre må vi undvære Jensens Frilandsgrise på lørdag. Et andet arrangement lægger beslag på dem, men så er det godt at vi stadig har Enslevslagteren Kent på Bazaren. Efter Jensens Frilandsgrise tog over har han været vores ”Grillmester” og han sørger for lækre grillede frankfurtere så frokosten er sikret. På lørdag kan du få en frankfurter m/brød til en ”20´er” ligesom han har lovet at tage nogle slagtervarer med så vi ikke er helt uden slagter i september.

Vigtig budskab er også, at Lass Knivsliber deltager på lørdag, og går det som det plejer bliver der slebet knive i alle 4 timer. Lass kommer kun et par gange om året så husk de sløve køkkenknive når du besøger os på lørdag.

Og det vælter i øvrigt ind med nyheder hvilket gør Bazaren både levende og spændende. Vor lokale Katrine Van Godt kender mange som kunstner, men hun er også sælger af hundefoder som du nu også kan købe på Bazaren. Og en anden lokal er Møldalsgaard i Korup som kommer med en masse blomster, kranse og græskar.

Så vi ses vel på lørdag i Skelund, slutter Jan og Jess.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *