Ny fokusgruppe i Skelund

Fredag d. 9.sep. blev der holdt et lille uformelt møde omkring information/koordination i landsbyen.

Mødet blev holdt i Midtpunkt der var på den anden ende, da der skulle være skulptur-workshop om lørdagen.

Der blev diskuteret flere forskellige emner, men vigtigst af alt var at det blev aftalt:

  • at hjemmesiden skelund.dk og infoskærmen i Midtpunkt fremover deler indkommet indhold med hinanden. Således har både borgere der tænder en computer engang imellem, og dem der ikke gør, samme muligheder for at følge med. Den ene mulighed kræver at man rejser sig fra stolen og går forbi Midtpunkt. Men det siges jo, at det er sundt at røre sig lidt.
  • Vi opfordrer alle til at abonnere på nyheder på skelund.dk således kan man få besked i sin mailbox når der er nyt indhold på siden. Det kan klares på hjemmesiden og er gratis.
  • At finde ud af hvem der har bolden med hensyn til at få lavet en markise over inforskærmen, således at man også kan orientere sig hvis solen skinner.
  • Der skal også lyde en opfordring til alle foreningsbestyrelser om, at få indrapporteret hvordan bestyrelsen har fået sig konstitueret efter seneste generalforsamling. Informationer der er forældede hjælper ikke en hjemmeside ret meget. Redaktørerne kan ikke påtage sig den store opgave det er at indsamle oplysningerne. Det bør bestyrelsen gøre automatisk af sig selv.
  • Der er endvidere en fælleskalender på hjemmesiden. Den er fælles med Veddum. Den er værd endnu engang at gøre opmærksom på. Hvis man skal lave et arrangement er det en god ide lige at orientere sig om der er andre arr. i området

Fokusgruppen, der mødes ved behov, består af Kai, Jacob, Jess og Peter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *