Årets Skelunder 2021

Årets Skelunder 2021 er Mogens og Vibeke Pedersen, som bor i “Røgerens hus” siden 1984 og er nabo til “den bette skole” som Mogens og Vibeke Pedersen igennem rigtig mange år har passet og plejet som deres eget hus.

Formand for Skelund Landsbyforening Marion Engelhard holdt den festlige tale for de nye Årets Skelundere 2021. De ses alle her foran Den bette skole som danner rammen om mange aktiviteter i Landsbyen Skelund.

Årets Skelunder 2021 blev kåret på generalforsamlingen den 16. juni hos Skelund Landsbyforening. På generalforsamlingen fortalte det lokale byrådsmedlem Peter Muhl (A) om det politiske arbejde i Mariagerfjord kommune og Regionrådsmedlem Jess Laursen (V) fortalte om det politiske arbejde på regionsplan.

Bestyrelsen i Skelund Landsbyforening består af:

Formand: Marion Kronbo
Næstformand: Ella Kjær
Kasserer: Bodil Støvring
Menige medlemmer: Hanne Juul Thorup, Niels Kjær, Gitte Jensen, Hanne Revsbæk
Supp. Ketty Olesen og Peter Muhl

De gæve “Gallere” er stadig aktiv med Tonni Olesen som formand for gruppen, der tager imod opgaver som kan udføres for foreningerne i Skelund.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *