Så fik vi lov til at komme på græs

Så fik vi lov til at komme på græs… Endelig og vi håber det går den rigtige vej igen i verden med Covid-19.

Vi har jo som næsten alle andre foreninger og forretninger været lukket ned, men nu ser det ud til at DK åbner stille og roligt op igen.

Vi har ikke en planlagt dato for generalforsamling endnu da vi jo af erfaring ved der kommer mange og det er jo ikke muligt med forsamlings forbuddet lige nu så derfor også denne lille skrivelse.

Året 2020 startede skidt for en lille forening som os, lige på nær at vi fik ny træner i Hans Peter Rytter da alt fodbold jo som bekendt blev lukket ned inden vi overhovedet kom i gang.

Sommeren kom men dog ingen idrætsuge som vi virkelig har savnet alle sammen. Efteråret bød på fodbold og det gik jo helt fantastisk med oprykning til både 1 og 2 holdet så vi kan nu mønstre 3 herrer seniorhold i henholdsvis Serie 2 – 4 og 6.

Efteråret/vinteren kom og vi måtte igen lukke klubben ned uden at holde oprykningsfest og ikke mindst afslutnings fest.

Nu er foråret startet og det bliver skønt når vi igen må åbne dørene og kiosken så alle vores trofaste tilskuere kan heppe på gutterne.

Nu har vi nævnet drengene men vi vil så gerne have et Damehold også og vi har styr på en til at træne jer så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os så vi kan få det op at køre også.

Vi kan jo som forening altid bruge flere spillere men bestemt også frivillige og sponsorer.

Det er og bliver ikke nemmere at få tid til det hele for alle men hvis vi løfter i flok så bliver det bare meget nemmere.

Vi arbejder på at få et banekridtnings hold/kalender op at køre så hvis der er nogle som kunne tænke sig at lave en ”Buster Oregon Mortensen” i ny og næ vil det hjælpe os rigtig meget.

Vi har også haft stor succes med at grille pølser især til 1 holdets kampe og det vil vi rigtig gerne fortsætte med så et grillteam er også planen at få sat i verden samt vi har skaffet en trækvogn til kolde drikke man kan gå en tur rundt på stadion med så alle får slukket tørsten uden at skulle stå i kø ved kiosk lugen.

Sponsorere er nok det mest jaget folkefærd af alle foreninger men uden dem kan en forening som Skelund IF ikke eksisterer så vi håber at flere vil støtte op om os på en eller anden måde. Det er også vigtigt at sige: STØT VORES SPONSORER DE STØTTER OS.

Vi har planlagt en forårs klargøring af klubben/stadion d. 28-03-2021 og jo flere vi er jo bedre, dog er planen at vi inddeler os i hold af max 5 personer i ca 1,5 time pr hold så vi overholder forsamlings forbuddet.

Vi håber at rigtig rigtig mange vil hjælpe os på vores rejse videre med den østlige af kommunens højeste rangerende fodboldklub.

De grønneste hilsner fra Bestyrelsen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *