Alle gudstjenester i Skelund og Visborg Kirker aflyses frem til den 3. januar 2021

Pga. mutation fra England er der sidst på eftermiddagen kommet nye anbefalinger fra sundhedsstyrelsen vedrørende afholdelse af gudstjenester. Folkekirken har løbende forholdt sig til de retningslinjer, som er meldt ud fra Kirkeministeriet på baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Da vi først få timer før juleaften har modtaget retningslinjerne, vurderer vi, at det vil være vanskeligt at gennemføre julegudstjenesterne.

Julen er en kirkelig højtid. Gudstjenesten er for mange et omdrejningspunkt for selve juleaften, og i mange familier et holdepunkt og en vigtig påmindelse om julebudskabet. I Folkekirken har vi glædet os og forberedt os på at afholde julegudstjenesterne på forsvarlig vis med baggrund i myndighedernes anbefalinger.

Det er derfor med stor beklagelse, at vi ikke kan anbefale at afholde gudstjenesterne i julen frem til Hellig tre Kongers søndag den 3. januar. Beslutningen kan træffes i enighed mellem menighedsrådsformanden og den præst, der har gudstjenesten.
Provsteforeningen, Præsteforeningen, Landsforeningen af Menighedsråd og biskopperne.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Med venlig hilsen
Præst Peter Grove, Formand for Skelund Menighedsråd Titi Østergaard Busk og Formand for Visborg Menighedsråd Pernille Drøscher

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *