10 års jubilæum for Skelund Litteraturkreds

For 10 år fik LOF´s skoleleder Jan Vestergaard en opfordring til at udbyde et litteratur hold i Skelund, og opfordringen blev fulgt med start i Skelund Midtpunkt.

Gennem årene har der været forskelligt antal deltagere, og i denne sæson består litteraturkredsen af 14 friske piger, hvoraf flere af dem har været med fra starten i 2010. Og Tina Mette Rasmussens inspirerende måde at styre litteratur kredsen på, er helt sikkert årsagen til at mange holder ved år efter år, siger skoleleder Jan Vestergaard.

Skelund Litteraturkreds er en meget alsidig læsekreds, der læser meget forskelligt litteratur og hver sæson knyttes der nogle teater forestillinger til de bøger der læses. Tina Mette Rasmussen lægger vægt på, at litteraturkredsen skal være for alle og deltagerne er meget involveret i at forme mødedagene, både på det faglige og det sociale. Ligeledes sender hun en tak til Hadsund Bibliotek, der bidrager med sparring på det faglige.

Skoleleder Jan Vestergaard er stolt over at kunne fejre 10 års jubilæum for et hold under LOFs vinger, og bidrog til fejringen med et lille sponsorat til en tur i Himmerlands Teater, hvor holdet så en forrygende morsom opsætning af Baskerville som Arthur Conan Doyle skrev og som holdet naturligvis havde læst forinden.

Tina Mette Rasmussen sender budskabet, at der altid er plads til flere på holdet, der mødes 1 gang månedligt fra august til maj, men der er ingen problem med at koble sig på holdet nu, og følger man opfordringen kan man kontakte LOF på mobil 24479969.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *