Bøn til borgere i Skelund

Hej Skelund

Jeg har en bøn til folk i Skelund

Mit navn er Tor Andersen.
Jeg er 32 år.
Jeg er en af kastrupgårds borgere.

dette er ikke et opslag for at pege fingre af folk men blot en åbning på en debat Jeg synes der er nødvendig i lokalsamfund hvor folk helst skal være trygge at befinde sig i.

Jeg føler mig bogstaveligt talt utryg ved at gå i skelund på baggrund af en episode der skete mandag hvor jeg blev verbalt overfaldet af ganske “almindelige” borgere i skelund på baggrund af episode der skete nede ved shelterne natten mellem søndag og mandag som jeg øvrigt intet havde med at gøre jeg lå hjemme i min seng og sov på daværende tidspunkt

Vi kan lynhurtigt blive enige om at den opførsel visse personer fra kastrupgård som var nede at overnatte i shelterne fra søndag til mandag at deres opførsel ikke var i orden på nogen måde men jeg synes til gengæld heller ikke at det er i orden at folk kommer hen til mig og der er tale 3 personer nævner ingen navne er der ikke er nogen grund til at udstille folk men disse 3 personerder kommer hen til mig på forskellige tidspunkter på min gå tur til Købmanden og verbalt overfaldet og jeg bliver kaldt adskillige skældsord på baggrund af 1 episode jeg slet ikke har noget med at gøre.

Det skal lige siges at det var kun 3 personer der var mildest talt modbydelig i deres mund og ikke var til at kommunikere med. og disse tre personer synes jeg til gengæld heller ikke havde en opførsel der var i orden på nogen måde Jeg synes rent faktisk at det er en opførsel af værre end de fleste hjemløses opførsel.

Jeg har på ingen måde tænkt mig at forsvare mine medborgere på forsorgshjemmet opførsel da jeg mener at det er en fuldstændig uacceptabelt opførsel at larme klokken 2:30 om natten et område hvor der bor andre mennesker men Jeg synes til gengæld også at det er en fuldstændig uacceptabelt opførsel at en person som ikke har noget med sagen at gøre skal verbalt overfaldes uden grund.

der var også af 3 rigtig venlige personer der var til at kommunikere med og som var behagelige at tale med.

Jeg er blevet bogstaveligt talt verbalt overfaldet af visse folk i Skelund.
Jeg gik en tur ned til købmanden i mandags, hvor der er 3 personer der kommer hen til mig og begynder at svine mig til på baggrund af hvis andre beboers overførsel natten til mandag.

da jeg prøvede at forklare at jeg ikke havde noget med episoden at gøre da jeg lå og sov min seng på daværende tidspunkt blev disse 3 personer virkelig grove i deres mund, en af personerne kaldte mig for junkie en anden kaldte mig for bums.

ærlig talt Jeg forstår godt at folk er sure over at visse beboer på forsorgshjemmet Kanstrupgaard ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, og har en adfærd der til tider ikke altid er lige god.

Men at folk kommer hen til en beboer (mig) som ingenting har med disse uroligheder at gøre, og giver mig en verbal overhæling af en anden verden selvom jeg ingenting her med episoden at gøre.
Det synes jeg er fuldstændig uacceptabelt og ikke i orden på nogen måde.

Jeg synes ikke det kan være rigtigt at jeg som dansk borger skal være bange for at gå i en lille landsby og skal være bange for at blive verbalt overfaldet over en ting jeg intet har med at gøre.

Folk på forsorgshjem har været deres problematikker, nogen har alkoholproblemer andre har stofproblemer men der er altså også nogen som ikke har disse problematikker som bare kæmper for at få en hverdag til at fungere og så nytter det ikke noget at folk generalisere og sviner en borger til der bare gerne vil have en stille og rolig hverdag.

Jeg synes bogstavelig talt at denne opførsel at svine en person til uden at vide om personer rent faktisk har man noget som helst med episoden at gøre, er fuldstændig forkastelig.

Jeg har 2 diagnoser Asperger syndrom og tourette syndrom Jeg har ikke noget misbrug Jeg har været clean i 6 måneder Jeg har holdt mig fra kriminalitet i over et år fordi jeg gerne vil have et liv Der er værd at leve.

Jeg passer mine ting og opføre mig ordentligt og behandle andre med respekt og Jeg forventer og specielt når jeg ikke har noget med sagen at gøre.
At de også udviser den samme respekt over for mig som jeg udviser overfor jer

Jeg synes at det var virkelig grænseoverskridende og virkelig ubehageligt at folk svinede mig til på baggrund af disse andre beboere opførsel.

Jeg har ikke lyst til at blive generaliseret og blive svinet til på baggrund af de hjemløses Ry.
jeg er kommet langt i mit liv at jeg har fået lejlighed i Aalborg fra den 1. August i år. Jeg har fået styr på mit liv men når folk kommer og sviner mig til for noget jeg ikke har gjort fordi at nogle folk tror at hjemløse er nogle satans karle og nogle modbydelig mennesker og er kriminelle og er misbruger allesammen.

Det er ikke tilfældet Der er også hjemløse der rent faktisk er andre årsager er i denne situation det kan være psykisk sygdom det kan være fysisk sygdom det kan være sociale problemer Det kan være vold i hjemmet at man er blevet udsat for vold af ens Partner det kan være mange ting.

Det er ikke alle der er som jeg så pænt blev kaldt junkier og bumser som bor på forsorgshjem.

Hvad får en sviner og en generalisering i hovedet
så bliver jeg skulle såret det kan ikke være rigtigt at bare fordi at man bor på et forsorgshjem at man skal finde sig i at blive verbalt overfaldet verbalt overfuset på baggrund af 3 eller 4 andre borgers opførsel.

når det så er sagt vil jeg gerne undskylde på de andre beboere vegne selvom jeg ikke har nogen grund til dette da jeg ikke var en del af episoden.

Jeg vil gerne opfordre alle der har spørgsmål om hjemløshed til at skrive til mig eller i hvert fald læse lidt om hjemløshed og om hvilke problematikker folk have og hvilke.

Når alt det der sagt håber at I får en rigtig god dag at folk måske begynder at tænke lidt over hvordan man agerer over for andre mennesker.

dette er ikke et opslag møntet på nogen specifikt de personer der over faltenbalg ved udmærket hvem de er at Jeg bærer ikke nag Jeg ønsker bare at dette opslag for folk til at tænke på deres opførsel over for andre mennesker og jeg vil gerne bede om en vis forståelse og at folk tænker på at det ikke alle hjemløse der er respektløse og har en adfærd der ikke er i orden.

Hvis i har spørgsmål Skal i være velkommen til at skrive til mig eller ringe til mig Jeg vil gerne fortælle folk hvordan det er at være hjemløs og at være i denne situation så folk der rent faktisk får en indblik I hvad det vil sige at være hjemløs og hvad det går ud på og hvad hjemløses problemer og problematikker kan være.

I kan kontakte mig på telefon 52 34 02 19 hvis I vil høre mere om livet som hjemløs som rent faktisk kan få et indblik i vores hverdag og vores kamp for at systemet til os seriøst. på baggrund af dette måske få en lille forståelse for hvad vi er igennem og hvad vi kæmper med.

På forhånd tak.

Mvh Tor Andersen beboer på kanstrupgård

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *