Litteratur hold – 10 år i Skelund

31. august 2010 startede LOF sit Litteratur hold i Skelund, og som nu, var det også dengang Tina Mette Rasmussen der var/er tovholder og underviser på dette tilbud.

25. august 2020 starter holdet igen op med de månedlige mødegange i Skelund Midtpunkt, og der er plads til flere på holdet som gennem tiden har haft udskiftninger, både med helt nybegyndere udi Litteraturkredse og erfarne.

På holdet der startede i 2010 har 3 “Skelund piger” holdt ved alle årene, og de er naturligvis også med i det nye forløb.  Tilbuddet er dog for alle, også dem der ikke har bopæl i Skelund og Veddum.

Tilmelding sker på https://lof.dk/mariagerfjord/kurser/litteratur/litteraturkreds-i-skelund/id/202600

“Litteraturkreds hvor deltagerne har medindflydelse på valg af litteratur.

I løbet af sæson´en kan der være mulighed for, at tovholder Tina Rasmussen arrangerer ture til eksempelvis teaterforestillinger, som har relevans til den litteratur man læser på holdet. Disse ture er dog frivillige og anvendes alene som inspiration til den valgte litteratur.

Er du helt uprøvet udi litteraturkreds kan du sagtens få en berigende erfaring via dette hold, men det vil være fornuftigt at du først kontakter Tina på hendes mobil 2290 0655, således at dine forventninger nogenlunde er afstemt med de faktiske forhold på kurset.

Tovholder Tina Rasmussen er forfatter og cand.mag i Historie og dansk. ”

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *