Nye aktiviteter i Hallen

Skelund Tennisklub og Skelund-Veddum Hallen har indgået et samarbejde om en ny aktivitet i vinterhalvåret 2019 / 20. Aktiviteten er for alle, både medlemmer af tennisklubben, men også for andre godtfolk fra området, som har tid, lyst og lejlighed til at afsætte en ugentlig formiddag til at deltage i hyggelig motion.

Vi starter med en kort introduktion tirsdag d. 05.11 klokken 9.00, herefter hver tirsdag klokken 9.00 – 11.00.

Foreløbig har vi planlagt to aktiviteter – indendørs petanque og pickleball. Pickleball spilles på en badmintonbane, med specielle bat og bolde. Det er et hurtigt “ketcher spil”, som minder om en mellemting mellem tennis, badminton og bordtennis, og som giver god motion. Du behøver ikke tilmelde dig, du møder bare op når du har tid og lyst. Det koster 20 kr. pr. gang at deltage. Så mød op og vær med til at starte på sjov motion og hygge.

Bestyrelsen for Tennisklubben.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *