September Bazar med nyheder

Her er teaser på lørdagens Bazar på Solgården

Og her vor presse på september måned….. håber vi ses.

Aronia bær, saft og the, Det sunde Slik og flotte Kranse.

De mange faste fødevare- og kræmmerstande suppleres her i September med ikke mindre end 3 nyheder når Bazar Skelund på lørdag slår porten op på Solgården mellem kl. 10 og 14.

Firmaet Staudeengen fra Nibe kommer med Aronia produkter og Aronia er et bær med fantastiske egenskaber. Udover at du kan købe produkterne på markedet vil du få en masse sunde grunde til, hvorfor du skal købe det.

I August fik vi besøg af Olga, der stammer fra Sibirien, og i dag har butikken Det Sunde Slik i Nørregade i Aalborg. Olga fik en så god modtagelse og oplevelse, at hun allerede har booket sig for 4 Bazar dage i fremtiden. Og en af dem er her i September, hvor du får mulighed for at smage og købe grøntsags chips eller ananas i jordbær og en masse andre spændende sunde slik oplevelser.

Ny er også Bettina Lillelund, der har været i blomsterværkstedet og lavet en masse spændende kranse og opsatser, som nok skal få god afsætning på lørdag.

Og som rosinen i pølseende her i omtalen af September Bazaren, så har vi endelig Leo fra Struer tilbage hos Bazaren.  Leo har altid 5 stande, dvs. at han strækker sig over 15 meter, og det er forskelligt hvad han medbringer. Der er alverdens spændende produkter, lige fra tøj, sko, fiskestænger, elektroniske dimser og til hans legendariske udbud af stearinlys. Sidstnævnte dog ikke så markant her i september, men vent bare til vi nærmer os jul, så finder du et udvalg du sjældent har set andre steder, og især ikke til de priser som Leo kører med.

Lidt trist er det, at vor Bager sagde farvel til os sidste måned. Klejtrup Bageri er en lille enkeltmandsbutik som måtte sige fra fordi det var for stor en udfordring, både at skulle gøre klar til Bazar og have butikken i Klejtrup i gang. Vi var rigtig glade for samarbejdet, men forstår fuldt ud beslutningen og så jagter vi da bare videre efter ny Bager til Bazaren. Kender du en, så kom på lørdag med emnet.

Vi er klar på lørdag… ER DU?…. slutter Bazar ejerne Jan og Jess.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *