Forslag til Idrætsugen i uge 30

Hej alle sammen

Vi sidder som bestyrelse i Skelund IF og arbejder på højtryk for at skabe en sjov idrætsuge for jer alle sammen i uge 30. For at denne uge skal blive endnu sjovere end den plejer i år har vi brug for jeres hjælp.
Vi vil høre om der er nogle personer som har forslag til forskellige sjove arrangementer og tiltag til vores idrætsuge.
Det er vigtigt for os at alle føler sig velkommen på stadion og alle føler sig hørt.

Så hvis du har den næste kanon sjove idé til noget vi kan lave på stadion i uge 30 til idrætsugen. Så er du velkommen til at kommentere her i tråden, sende en privat besked til siden her eller ringe/skrive en sms til 24 86 35 30

/Simon Gerts

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *