Det sker i maj, juni og juli i Skelund-Veddum 2019

Lørdag d. 11. maj 2019 afholdes Himmerlandsturen. Fra Veddum Hovedgade 9 går turen i veterankøretøjer rundt i det skønne område omkring Vildmosen. Kig forbi og få en snak med ejerne eller kom med på turen i veteranbussen.

Pinselørdag tager vi i skoven efter bøgegrene og pynter majbøg ved de to idrætsklubber. Pinsen fejres som sædvanlig med en fest lørdag aften med god mad, musik og dans, mens vi “holder vagt” ved majbøgen til solen står op.

Sank Hans aften holder vi igen fest, denne gang ved bålene på Veddum Stadion og i Elkæret.

Det og meget andet kan du læse i ”Det sker i maj, juni og juli i Skelund-Veddum”. Aktivitetskalenderen finder du på hjemmesiderne skelund.dk og veddum.dk samt på Facebook under Skelund-Veddum vores fælles byer.

God sommer
Jan, Jacob og Orla

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *