Ny Hovedsponsor i Skelund IF

Tirsdag den 9. april var dagen hvor den stolte formand Søren Engelhard offentliggjorde Skelund Idrætsforenings nye hovedsponsor.

“Vi har den glæde at offentliggøre at Sparekassen Vendsyssel og Skelund Idrætsforening har indgået et samarbejde for en 2-årig periode. Begge parter er enormt glade for det nye samarbejde, og med denne flotte sponsoraftale viser Sparekassen Vendsyssel at de super gerne vil være vores områdes lokale sparekasse, og tilbyder alle en uforpligtende samtale.” Udtaler formand Søren Engelhard.

Skelund IF´s førstehold spillede deres første hjemmekamp tirsdag d. 9. april, iført vores nye spillertøj som selvfølgelig er sponsoreret af Sparekassen Vendsyssel, denne kamp gik som håbet med en usvigeligt sikker 4-1 sejr over Astrup IF. Selvom kampen var en råkold hverdagsaften bakkede vores fantastiske lokalsamfund op om vores drenge, hvor mere end 60 tilskuere havde fundet deres vej til vores skønne stadion. Det var også aftenen hvor klubbens længe ønskede spritnye måltavle kom i brug, dommeren havde nogle lækre kommentarer om ikke der var VAR-system i sådan en fin tavle, men dette kan vi desværre ikke prale med endnu, griner formand Søren Engelhard.

Bestyrelsen er enormt ydmyge og taknemmelige over den kæmpe store opbakning klubben er blevet vist ved sæsonens første 2 hjemmekampe, og håber selvfølgelig på at det varer ved. Vi vil i hvert fald gøre vores til at vores elskede stadion er et attraktivt sted at mødes.

Formand Søren Engelhard opfordrer afslutningsvis til at alle støtter vores sponsorer for de støtter os og bestyrelsen glæder sig til igen at se så mange på stadion når drengene løber på banen til næste hjemme kamp den 18. april hvor der er 2 kampe. Så skyd din påske i gang med en stadionplatte på Skelund stadion.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *