Skelund IF gjorde sæsonen klar.

Søndag d. 17/3 mødte knap 20 mennesker op til forårsklargøring af Skelund I.F’s smukke anlæg, selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side.

I rusk og regn blev banderne rengjort og udenoms-arealerne blev trimmet. Formanden Søren Engelhard fortæller at det er en fornøjelse at være i en klub hvor byens borgere bakker op om en så sur tjans som rengøring og klargøring kan være. Vi skulle gerne nå at komme i mål med de sidste små ting inden forårsturneringen går i gang på hjemmebane d. 6/4.

Vi er, som så mange andre klubber altid interesserede i flere sponsorer, så hvis du/i sidder og gerne vil vise Jeres firmanavn udadtil og være en del af denne fantastiske klub, så tøv endelig ikke med at kontakte mig, siger Formand Søren Engelhard (40729719), vi tager altid imod nye sponsorer.

Ligeledes lover Søren Engelhard at kiosken er super klar med kolde drikke og varme pølser med mere, til vores helt fantastiske sammenhold på Skelund Stadion. Vi vil sørge for at kampprogrammet vil ligge på vores Facebook side.

Her ses Sune Gerts i gang med at vaske nogle af vores fantastiske sponsorer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *